8. června od 18:30

Cena za degustaci pro jednu osobu: 300 Kč

Degustaci povede Ing. Kujínek, který žil v Chile 4 roky, velmi dobře poznal podmínky pro výrobu vín a významné  lidi z oboru enologie. S těmito vinaři navázal dobré kontakty a díky jejich  zkušenostem dováží kvalitní vína podle svého výběru. Každé víno má svůj příběh a on Vám ho bude vyprávět. 

Budou podávána tato vína:

Sauvignon Blanc 2016 – 100% Sauvignon Blanc, ruční  sklizeň, fermentace a zrání v nerezových tancích

Sauvignon Blanc rezerva 2015 – 100% Sauvignon Blanc, ruční sklizeň, 6 měsíců zrání v nerezových tancích,1 měsíc v lahvi, alkohol 13%

Carmenere rezerva 2012 – 85% Carmenere, 15% Syrah, ruční sklizeň, 70% vína zrálo 10 měsíců v sudech z amerického a francouzského dubu a 30% v nerezových tancích, potom 6 měsíců v lahvi, alkohol 14%                                                                

Pinot Noir gran rezerva – 100% Pinot Noir, ruční sklizeň, zrání 12 měsíců ve francouzských sudech, alkohol 13,5%

Shiraz rezerva 2014 – 85% Syrah, 15% Carmenere, ruční sklizeň, 70% vína zrálo ve francouzských sudech po dobu 10 měsíců, 30%                                                                     v nerezových tancích, pak 6 měsíců v lahvi, alkohol 13,5%

Cabernet Sauvignon gran rezerva 2008 – 85% Cabernet, 15% Syrah, ruční sklizeň, víno zrálo 14 měsíců ve francouzských sudech pak 6 měsíců v lahvi, alkohol 14,8%

Grey 2013 – 97% Cabernet Sauvignon, 3% Petit Verdot, ruční sklizeň, zrání 18 měsíců ve francouzských sudech, pak 8 měsíců v lahvi, alkohol 14,5%

Capítulo 2015 – 42% Malbec, 30% Carignan, 28% Cabernet Sauvignon, ruční sklizeň, 70% vína zraje v nerezových tancích, 30% v sudech z francouzského dubu starých 3 roky

Cabernet Franc 2011 – 100% Cabernet Franc, ruční sklizeň, 12 měsíců zrání v sudech z francouzského dubu, alkohol 14%

Šumivé víno Brut Nature – 60% Chardonnay, 40% Pinot Noir, 24 měsíců zrání v lahvi, alkohol 12%